Tillväxten startar i skolan!

Jajjemen!! Det skriver vi under på. Det är därför av största vikt att vi alla tillsammans gör tillvaron för våra ungdomar i skolan så bra som det bara går. Hur kan vi bli bättre på att förstå omständigheter som påverkar ungas möjligheter till etablering och välmående?

Regionförbundet Sörmland, Landstinget Sörmland och Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor arrangerade 1 september en kunskapsdag där den frågan stod i centrum. #Jagmed presenterades som projekt och vi fick ta del av vad som i övrigt görs just nu för vår målgrupp i Sörmland.

Som vanligt blir man ju inspirerad och påfylld av all kompetens som finns!

#Jagmed har fått en egen roll-up - snygg va?
#Jagmed har fått en egen roll-up – snygg va?

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *