Studentevent

Katrineholms kommun växer. Många nya bostäder, skolor och förskolor byggs. Fler flyttar till kommunen och det betyder fler jobb. För att locka studenter och visa vilka möjligheter det finns till arbete under och efter studietiden ordnade kommunen ett studentevent.

Olivia Lloyd och Louise Colmsee var två av de hundratal studenter som besökte mässan

Två av eleverna som var på plats var Olivia och Louise. De läser idag på Socionomprogrammet i Norrköping men bor i Katrineholm. Under kvällen fick de föreläsningar, information om kommunens tjänster och möjlighet att gå på anställningsintervjuer.

Konferencier Cissie Brunosson #jagmed

Konferencier för kvällen var vår elevkoordinator Cissie Brunosson. För att locka studenterna till kvällen hade man Soran Ismail som dragplåster. Soran pratade om vad som kännetecknar 90-talister. En generation som har de allra bästa förutsättningar för framtiden.

Soran Ismail berättade för kommunen vad det innebär att anställa en 90-talist!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *