Katrineholm Pride!

Nu är det dags igen!

Förra årets succé med flera tusen deltagare upprepas när Katrineholm Pride går av stapeln lördag 5 maj med parad, tal och en hejdundrande efterfest. Häng på för allas lika rätt! Ett helt gäng elever och personal från Bildningsförvaltningen i Katrineholm deltar.

Paraden startar kl 15:00. Samling i Stadsparken och tåget går ner till Ungkulturhuset Perrongen. Väl där kan man ta del av musik, föreläsningar, bollhav och andra festligheter! Perrongen är ett levande Pridehouse och det finns mat och dryck att köpa.

Alla kan delta oavsett könstillhörighet eller sexuell läggning. Det spelar ingen roll om du identifierar dig som HBTQ+ eller inte – det här en parad för allas lika rättigheter. Så kom och fira!

I år är det föreningen Katrineholm Pride som arrangerar festivalen.

Temat är #NORMBREAK. Vilka normer bryter du?

Läs mer:

Katrineholm Pride på Facebook

Event Katrineholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *