Vi finns – men var?

Kommunikation, budskap, Instagram, bilder, Facebook,
blogg, texter, Twitter, information, YouTube, film, podd – Pust!
Det finns så många ställen att höras och synas på i sociala medier idag. Var ska vi finnas och synas? Var når vi de elever som behöver oss bäst? Hur når vi fram med information till föräldrar och lärare? Vad vill vi nå ut med för budskap?

Många frågor diskuterades igår på länets kommunikationsmöte.
Vi är på gång på många håll och mycket kommer att hända. Vad vi vill är i alla fall att lyfta fram allt det positiva som händer i våra skolor idag. Vi vill visa alla så mycket bra och positivt som görs inom skolan både här i Katrineholm och på andra håll i landet.
Vill du också visa en positiv bild av skolan? Glöm då inte #jagmed!

Nu finns vi här på bloggen men du kan också läsa mer om oss på:

Katrineholms kommun

Region Östergötland

Regionförbundet Sörmland

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *