Finbesök!

I fredags hade vi finbesök av huvudprojektledare Lasse Jonsson från Östergötland och riksdagsledamot Caroline Helmersson Olsson (s). Lasse passade på att både i vår lokala ledningsgrupp och i vårt samverkansteam berätta om vad som händer i andra delar av #jagmed. Caroline sitter med i Utbildningsutskottet och var mycket imponerad av projektet och hade många frågor! Kul att få in en fot i den världen, tycker vi 🙂

Vi diskuterade bland annat om integration och skolsvårigheter i och med det, om psykisk ohälsa och om hur frivillig egentligen gymnasieskolan är. Mycket intressanta diskussioner!

14393852_10154135506907763_569650523_o
Vår lokala ledningsgrupp tillsammans med våra besökare, fr v Lasse Jonsson, Hanna Fager (ekonom), Tommi Lycke (bildningsnämnden), Caroline Helmersson Olsson (riksdagsledamot), Linda Qvarnström (soc), Maria Evald (processledare jämställdhet), delvis skymd Fredrik Malmer (elevhälsan) och Inger Christensen (projektledare).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *