Sommaraktiviteter

Vill du vara aktiv i sommar eller bara sitta  under eken och lukta på blommorna? Valet är Ditt!

Nu dröjer det inte länge innan terminen slutar och det är dags för sommarlov. Vill du vara aktiv i sommar?
Här är lite förslag på sommaraktiviteter:

Summer Camp
Ledarutbildning för ungdomar som har gått ut åk 1 på gymnasiet. Ungdomarna anställs som feriearbetare i Katrineholms kommun under 3 veckor. I år är det vecka 25 – 27. Ledarutbildningen är vecka 25. Vecka 26 är det i år Minicamp för barn upp till 8 år. Tisdag, onsdag och torsdag fm har man då aktiviteter för barnen. Vecka 27 är det Summer Camp för barn i åldern 8 – 12 år i samverkan med idrottsklubbar i Katrineholm.
Mer om Summer Camp kan du läsa på:
https://www.facebook.com/KatrineholmSummerCamp/

Summer Club
Riktar sig till barn och ungdomar i åldern 6 – 15 år. Samverkan mellan olika förvaltningar i Katrineholm men insatserna samordnas av Sörmlandsidrotten. Under vecka 27 – 33 kommer det i sommar att vara aktiviteter alla vardagar. I år finns flera ledare även med kulturkompetens. Platsledare och aktivitetsledare kommer att finnas på plats. Alla aktiviteter är gratis!
Mer om Summer Club kan du läsa på:
https://www.facebook.com/katrineholmsummerclub/

Föreningsregister
Har du ett stort intresse? Funderar du på att börja dansa, spela bangolf eller hålla på med djur? Då kan du själv leta upp en förening som passar just ditt specialintresse i kommunens föreningsregister:
https://katrineholm.ibgo.se/AssociationRegister

Badplatser
Känner du inte för några aktiviteter alls i sommar? Kanske vill du bara ta det lugnt, bada och sola? Då kan du besöka någon av kommunens alla badplatser:
http://www.katrineholm.se/Kultur-och-fritid-/Friluftsliv/Bad/

Oavsett vad du väljer för aktivitet så önskar vi dig en skön sommar och hoppas att du laddar batterierna ordentligt till i höst!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *