Skolavslutning

I drygt ett år har vi nu haft deltagare inskrivna i #jagmed. Ett år med många möten, studiebesök och coachande samtal. Vi har hjälpt våra deltagare att hitta fokus och mål med sina studier.  Tillsammans har vi gjort planer för studier, aktiviteter, framtiden och livspusslet. Vi har följt våra deltagare och tagit del av med- och motgångar i deras skolarbete.

Den här veckan är det skolavslutning för våra deltagare och de – och vi – ser hur mycket deras arbete har lönat sig. Många deltagare går nu vidare till arbete eller studier på annan ort eller i annan studieform. Inom kort kommer vi därför att avsluta några av våra deltagare. Men först när vi ser att de kommer igång med sina nya studier.

Fika från deltagare i #jagmed

En deltagare blev så glad när hen hörde att vi inte skriver ut någon direkt utan först när den nya kursen startat. Ett stort varmt Tack fick vi och en hel form med härliga hembakade kakor.

Roligt när vi nu ser vad #jagmed betyder för våra deltagare. Så här fint tack fick vi från en annan deltagare som nu har klarat behörighet till gymnasiet.

Tack från deltagare i #jagmed

Bra jobbat säger vi nu till alla våra duktiga deltagare som kämpat med sina studier det här läsåret och så önskar vi ett långt härligt

SOMMARLOV!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *