Nya handledare i 7tjugo

7tjugo är den arbetsmetod vi använder när vi träffar deltagare. Metoden i personlig utveckling fungerar både i grupp och när man träffar deltagare en och en. Med hjälp av enkla och roliga övningar lär man känna sig själv och hur man kommunicerar med andra. Självförtroende och självkänsla stärks och man får hjälp att sätta tydliga mål inför framtiden.

En dag i veckan har vi varit på KTC, Katrineholms Tekniska College, och utbildat elever i 7jugo. Det har gått så bra att flera på gymnasiet har blivit intresserade av metoden och vill fortsätta arbeta med den.

I mars utbildade därför Swedish Empowerment Center fler handledare i 7tjugo här i Katrineholm.

Nya handledare i 7tjugo från Katrineholm och Eskilstuna.

Redan två veckor efter avslutad utbildning startade man kurs för elever i två klasser på Duveholmsgymnasiet. Fler klasser ska få utbildning i 7tjugo efter sommarlovet.

Toppenbra tycker vi i #jagmed!

Vill du läsa mer om metoden kan du klicka här: Familjen7tjugo.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *