Kom och köp!

I entrén till Lindengymnasiet finns en liten handelsbod. Den fina boden har elever och personal på skolan byggt. Handelsboden har öppet torsdagar och fredagar mellan kl 9 – 12. Det är elever som går Handel åk 2 som driver butiken och sköter försäljningen. Här kan du köpa godis och korv med bröd men också block och pennor. Vid vissa speciella tillfällen har man extra öppet som t ex på alla hjärtans dag.

Här kan du handla av Alicia och Behiye i HA15.

I årskurs 3 har eleverna möjlighet att driva UF företag. Då får man inom loppet av ett år starta upp, driva och avveckla ett företag. Handelsboden har ett skyltfönster där också UF-företagen på skolan har möjlighet att göra reklam för sig.

Skyltfönster i handelsboden

Vill du veta mer om Handels- och administrationsprogrammet på Lindengymnasiet? Läsa här.

Nyfiken på vad Ung företagsamhet – UF företag- är? Läs här.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *