Nu startar den stora spridningen!

Tänk att det nu gått drygt 2 år sedan vi startade vår genomförandefas med stor kick off vid Hedenlunda utanför Flen!

Då såg vi ut så här!

Vindbitna och frusna i början av april utan vetskap om vad allt skulle leda till – men förväntansfulla!

Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess, vi har testat, deltagit och pratat. Gråtit, skrattat och varit härligt finurliga. Samarbetat med alla möjliga människor och känt oss behövda. Inte mindre än 40 elever har vi stöttat individuellt, ännu fler har fått testa andra aktiviteter som vi hittat på, exempelvis Sportlovsplugg och 7tjugogrupper.

Nu börjar det dra ihop sig och vi har deltagare till sista augusti, därefter startar den stora spridningen till övriga delar av Sörmland men också till den egna kommunen.

SAVE THE DATE – 28/9 har vi vår lärkonferens vid Åsa Folkhögskola!

Då kommer vi att berätta mer om vad vi upptäckt, vilka metoder och arbetssätt som fungerat bäst och vilken effekt de fått på de elever vi arbetat med. Vi kan också stolt berätta att den nya Resursskolan som startar i Katrineholm till hösten till väldigt stor del kommer att ta vara på våra framgångsmetoder!

Idag ser vi ut så här! Vi känner oss glada, kloka och nöjda men också lite slitna och tussiga (och en aning mer ljushåriga)… det tar energi att jobba med de här frågorna! Men så värt det!!

Kram på er och glad sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *